Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Το Full Moon Beach Party του Κομιτάτου είναι γεγονός


Ο ήλιος έχει ραντεβού με το φεγγάρι και θα συναντηθούν τη γνωστή ώρα, θα επικοινωνήσουν για τόσο λίγο και θα ενωθούν. Το φεγγάρι, θα αποτελέσει τη συνέχεια του ήλιου, με τη διαφορά ότι σ’ αυτό το καλοκαιρινό event, χρώματα θα πλημμυρίσουν την ατμόσφαιρα. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας βάζει φωτιά στην καρδιά του καλοκαιριού με ένα Full Moon Beach Party το Σάββατο 16 Ιουλίου στην καντίνα των Μαργιώλου – Δήμα.

Το ραντεβού για αυτό το διαφορετικό καλοκαιρινό event ξεκινά από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου και ολοκληρώνεται τις πρωινές ώρες της Κυριακής (05.00). Τα μηνύματα που φτάνουν από κάθε γωνιά, προϊδεάζουν για μια καλοκαιρινή συνάντηση, με μουσική για όλα τα γούστα, αφού 4 Dj’s θα προσφέρουν εθελοντικά, απλόχερα διασκέδαση σε όλο αυτόν τον κόσμο που θα βρεθεί το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουλίου στο Full Moon Beach Party, του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας.

Οι διοργανωτές έχουν ετοιμάσει εκπλήξεις που θεωρείται βέβαιο ότι θα εντυπωσιάσουν και θα δώσουν γιορτινό τόνο στη βραδιά.Το Full Moon Beach Party του Κομιτάτου, δεν είναι… μασκέ, αυτό που σίγουρα θα πρέπει να φορέσει ο κόσμος που θα βρεθεί στο Μονολίθι μεθαύριο, είναι η καλοκαιρινή του διάθεση. Το Κομιτάτο βαδίζει χέρι-χέρι με το δεύτερο μισό του καλοκαιριού και αγγίζει με τον ήλιο και με τον Φεγγάρι και οι γεύσεις του είναι καυτές και δροσερές. Σ’ αυτό το ιδιαίτερο καλοκαιρινό ραντεβού είστε όλοι και όλες προσκεκλημένες, τέτοιο event, δε χάνεται…


Φώτης Δέμιτσας